Skriv din egen dykkerblogg

blogga3For alle som er entusiastiske, enten det er for jobben, kjæresten, familien eller hobbyen, er det bare å ta tastaturet fatt. Det finnes mange, mange andre der ute som gjerne vil ta del i dine opplevelser, lære av deg, dele sine tanker med deg og ikke minst knytte en mulig varig kontakt med en likesinnet. Kommunikasjon er en kunst, og å skape en blogg som vekker interesse og gir deg noen følgere vil gjøre at hobbyen din får en enda mer sentral rolle i livet til deg og de som er rundt deg.

Å være dykker betyr generelt at du kommuniserer lite når du er under vann, så mange kan kjenne et økt behov for å dele sin opplevelse når man stiger ut av vannet, og da kan man skrive ned noen ord, legge ved noen bilder – og vips, så kan hele vennegjengen og familien indirekte ta del i din hobby. Er det ikke herlig?

Om du ikke har kamera som egner seg for å fotografere under vann, kan du bruke bilder av området man er i, overflatebilder av havdyr og ikke minst bilder deg selv og de du dykker med, både før og etter dykk. Ellers kan man enkelt finne utstyr for å ta bilder også under vann, spesielt om du allerede har et ok kamera. Dermed slår man to fluer i ett smekk, og man har mange gode minner på film i tillegg til alt man får oppleve mens man dykker igjen og igjen.

Hold bloggen oppdatert, les gjennom kommentarene og svar på dem, bruk bilder som blikkfang og få slik brukt bildene som ellers bare blir lastet opp på dataen og «gjemt og glemt». Fang oppmerksomheten med dine kunnskaper og din flotte hobby – og kjenn at livet ditt er akkurat så spennende og morsomt som du kjenner at det burde være!

Privacy Policy