Treasure Diver spilleautomat

Livet under havets overflate er ikke bare vakkert og meget fascinerende, men det kan inneholde enorme skatter også. Vi vet at det i dag ligger flere tusen skip på havets bunn i alle verdens hav, og en rekke av den inneholder skatter som kan snu livet totalt på hode. Ikke bare er det spennende å skulle finne disse skattene fra et økonomisk aspekt, men det er viktig for historiebøkene, og hvor kult er det ikke å være den som finner en skatt som har vært tapt på havets bunn i mange hundre år? Dette er noe de aller fleste dykkere drømmer om, men trolig aldri vil få muligheten til å oppleve. Men det var før Habanero Gaming Systems utviklet Treasure Diver-automaten, en nydelig automat som fanger livet på havets bunn meget godt.

Skatter på havets bunn

Habanero Gaming Systems har lagt en rekke skatter på havets bunn, og er du den heldige kan du vinne en av de tre progressive jackpottene som er på tilbud. Selve automaten er satt på en bakgrunn av et skummelt rev som lurer like under overflaten slik at intetanende skip og deres skatter vil synke til dypet. Hjulene er satt i en ramme i kobber, hvor du også finner alle menyknappene. Det hele minner mye om dykkedrakter fra 30-40- tallet og det passer tema meget godt. Over hjulene spinner det symboler av dykkere, havfruer, harpun, dykkerkniv, havfisker, forliste skip og andre gjenstander man forventer å kunne finne når man dykker ned på havets bunn. Automaten kommer med flere morsomme animasjoner og grafikken er bra, men ikke makeløs på noen måte. Det finnes en rekke automater med langt bedre grafikk, men det ville ikke solgt historien like godt. Det trenger å være litt blast og 90-talls for at temaet skal fungere.

Spesialfunksjoner på dypet

Treasure Diver vil invitere spillere til å dykke ned under bølgene hvor mengder av gratisspinn, jackpots, wilds og scattere venter. Med fem hjul og 25 linjer kan man som spiller selv bestemme både antall linjer, innsats pr. linje og spillnivå. Det gjør at man på Treasure Diver kan spille for betydelige summer på hvert spinn, men man kan også justere det helt ned til 0,1 mynt per linje om man heller vil spare litt penger til neste dykketur til et eksotisk sted. Spillets wild er dykkeren, og han kan hjelpe en danne en rekke ekstra gevinster da han kan erstatte alle symboler med unntak av scatteren. Scatteren på sin side er en velfylt skattekiste som kan dukke opp på alle hjulene. Lander man tre kister mottar man 10 gratisspinn, fire kister gir en 25 spinn og lander man en skattekiste på hvert av de fem hjulene, venter hele 40 gratisspinn. Noe av det beste med Treasure Diver er at alle gratisspinn gir gevinst. Ja, absolutt alle sammen sikrer en penger på konto. Om det ikke skulle lande en kombinasjon av symboler som gir gevinst, vil man uansett vinne x35 av innsats på en linje. Så her kan det bli betydelig summer under gratisspinn om man spiller for litt høyere summer.

Når det kommer til jackpottene, som alle selvsagt håper å utløse, kan de utløses helt tilfeldig etter at man har spilt opp sine gratisspinn. Det har absolutt ingenting å si hva man lander av symboler. Her gjelder det kun å være på rett sted til rett tid, akkurat som det ofte er når man jakter skatter på havets bunn. Skulle man ikke spille Treasure Diver akkurat når jackpotten utløses, er det ingen grunn til å grine av den grunn. Her er meget gode muligheter for store gevinster, og lander man fem scattersymboler av dykkeren vil man få utbetalt opptil 9.000 ganger innsats. Så vi gjentar, Treasure Diver er en automat det fort kan lønne seg å spille for litt større summer på. Om du også vil ta deg en tur ned på dypet, kan vi anbefale at du besøker AutomatSpill.co hvor du vil finne en oversikt over anbefalte casinoer og bonuser som kan gi deg en god start på skattejakten.

Privacy Policy