Underholdning på ferie

Å dra av gårde på ferietur er noe de aller fleste gleder seg stort til. Er man i varmere strøk står gjerne bading og dykking høyt oppe på listen, men likevel blir det gjerne litt dødtid mellom aktivitetene. Da er det greit å ha noen aktiviteter man kan ha i bakhånd.

Om man har et nettbrett kan det være lurt å legge noen filmer inn på dette på forhånd. Å ta en timeout for å se en klassiker eller en kjent kassasuksess er som regel god måte å lade opp til neste aktivitet på. Det anbefales å laste den ned gjennom egne apper for å unngå kluss med kompatibilitet rett før avreise. Både android og iOs har egne innebygde løsninger for å kjøpe eller leie filmer som man laster ned, i tillegg til at noen strømmetjenester har mulighet for offline-titting også finnes, som ViaPlay.

Nettbrettet kan også brukes til mange andre typer tidtrøyte. Å finne et nettcasino er en fin måte å slå i hjel tiden på dersom man har noen små stunder til overs, og det kan gjøres både i kortere og lengre perioder av gangen. For eksempel spilleautomaten Cluedo, som du kan finne gjennom den linkede siden, har vist seg å være en morsom spilleautomat, med mye til felles med det originale spillet. I tillegg kan man også finner versjoner av originalen som mobilspill, men da uten pengepremier.

Angry-Birds-Wallpaper-HDÅ laste ned noen apper til spill er også en veldig fin måte å slå i hjel tid mellom slagene på. Listen over apper med spill er lang, og man finner noe for enhver smak. Angry Birds blir kanskje mest brukt til korte ventetider, som bussen hjem eller i lunsjen, men det finnes et større og større utvalg av fulle spill, ment som timesvis underholdning. Se gjerne rundt i eventyr- og rollespillkategoriene. Pek-og-Klikk-spill har også fått et nytt liv i app-form, siden de passer perfekt for touchskjermer. Hvis du føler deg nostalgisk kan du tilogmed finne noen som minner om klassikere fra nittitallet. Verdt å nevne er det også at tjeneste som Kindle og iBooks kan servere deg bøker i et format som er like lett å lese som en vanlig bok. Et tips om du syns det er litt slitsomt for øynene i forhold til vanlige bøker er å omvende fargene, så bakgrunnen er svart og teksten hvit. På den måten kan du fint lese i mørket uten å føle deg som at du stirrer på en lyspære også.

Som en konklusjon kan det nå være lett å se at det å ha med seg et nettbrett eller smarttelefon er redningen for de aller fleste situasjoner du kan finne deg i. Men ikke glem at ting som kort, bøker og tegneserier ikke trenger strøm så de bør alltid være i backup.

Privacy Policy